1949/1950

Av Gaute Borgenholt

1949/1950: A-laget: Kampreferater fra avisen ”Nesbuen”

Fjuk – Skogbygda 2-4 Skogbygda, som nå har et godt lag, seiret 4-2 over Fjuk på Fjuk stadion i seriekamp i 4. divisjon søndag. Målene ble scoret av i. v.

Anders Sæter og i. h. Bjarne Lindalen med 2 mål hver. Backparet Lorang Hansen og Nils Halvorsen var gode.

Hvam – Skogbygda 2-2 Det ble 2-2 og poengdeling på Hvam søndag, hvor hjemmelaget møtte Skogbygda til seriekamp i 4. divisjon. Hvam måtte unnvære 2 av sine beste forsvarsspillere, Henry Paulsen og William Gustavsen, og dette influerte merkbart på innsatsen. Hvam hadde de fleste målsjanser og burde etter dette hatt en liten seier, men Skogbygda bet godt fra seg og laget en god kamp. Ved pause ledet Skogbygda 2-1 og Hvam utlignet i annen omgang. Mål- scorere for Hvam var centerforward Morthen og i. v. A. Trudvang og for Skogbygda i. v. Bjarne Lindalen som laget begge målene.