1950/1951

Av Gaute Borgenholt

1950/1951: A-laget: Kampreferater fra avisen ”Nesbuen”

Skogbygda – Fjuk 8-0 Kampen i 4. divisjon mellom Skogbygda og Fjuk på Skogbygdas bane ble en stor seier for hjemmelaget. Skogbygda lå hele tiden over i spill, noe som går klart fram av sluttresultatet. Ved omgang var resultatet 2-0. Skogbygda fortsatte presset også i annen omgang og scoret ytterligere 6 mål uten at gjestene greide å kvittere for noen av målene. Målene ble scoret av Håkon Brunborg 6, Torbjørn Haugen 1 og Thorstein Holmen 1.

Fenstad SK – Skogbygda 2-1 I seriekamp i 4. divisjon søndag spilte Fenstad SK mot Skogbygda på sistnevntes bane. Det ble en meget god og velspilt kamp med meget god innsats fra begge lagenes side og publikum fikk god valuta for sine inngangspenger. Lagene var meget jevne og omgangene vekslet fra det ene til det andre målet, og dommeren kunne blåse av for halvtid med 0-0 som omgangsresultat. Annen omgang fortsatte med enda større innsats fra begge lagene og publikum fikk også en avspenning i det Fenstad SK klarte å notere seg 2 mål mot Skogbygda 1 mål. Målene for Fenstad SK ble scoret av i. v. Kolbjørn Våler og centerløper Henning Enerud. Skogbygdas ble besørget av Håkon Brunborg.